Autor: 021.rs

Novi Sad
10.10.2018.
17:00 > 15:12
Stanovnici Veternika preneli su Komisiji za predstavke i predloge probleme s kojima se svakodnevno suočavaju.
  • SOSA

    13.10.2018 17:33
    samo u Smrdojvodini
    Ali zato se niko nije požalio na otvaranje spomenika.
  • iem

    12.10.2018 08:57
    Zidaš kuću nelegalno. Onemogućiš izgradnju obilaznice oko Begeča, Futoga i istog tog Veternika jer zidaš gde ti se ćefi. Zidaš tamo gde je još na kartama iz Austrougarske piše da plavi, al ne, ti znaš bolje. I onda je grad kriv i svi mi treba da platimo da ti dobiješ kanalizaciju jer si, božemoj, na 7 km od centra "srpske Atine".
  • Luna

    11.10.2018 17:25
    To
    Ovi u veterniku imaju pravog coveka koji hoce nesto da napravi to je sigurno i uvek nesto radi i pravi, a mi sa adica imamo jednu bitangu koji se i ne pojavljiva a kamoli da nesto napravi, prosla vlast prokopala kanalizaciju a ovi koliko godina nisu u stanju ni da je prikljuce, putevi rupe bez asvalta ili sa isto koda zivis u getu pa eto malo se razvednjava, gornji deo adica prema mariji bursac nemaju prolaz do adica ni peske nego prolaze preko privatnog placa a covek nekad zatvori pa opet otvori ako ne kako da produ uopste, a gradonacelnik kao da nezivi ovde jer zaboga mi smo grad kulture hm
  • Salajka NS

    11.10.2018 09:43
    а ми!?
    Шта рећи а не заплакати?! Ми са Салајке, слепи део улице до Темеринске, већ 10 година (пунимо у децембру) се жалимо свим структурама Града да нас избаве из блокаде која је направљена 2008 када је вршена фамозна реконструкција Темеринског моста и улице и када није спојен крак улице Теодора Мандића са Темеринском... и ником ништа. Сви глуви и слепи, а ти народе, грађанине........ се и даље пати.
    Можда пре добијемо неки споменик него улицу са атмосферском канализацијом и асфалтом.
    Ко чека тај дочека..
  • Veternička rampa

    11.10.2018 09:29
    Septičke jame i makadam
    Ovi se žale što im je kanalizacija male zapremine. Pa zamislite kako je kad nemate nikakvu kanalizaciju, blatnjavu ulicu kojom plivaju izlivene septičke jame, i to sve u mraku pošto ulična rasveta ne postoji! Dođite u ulicu Danice Jovanović u Veterničkoj rampi da vidite šta je divlji zapad na 7 km od centra SRPSKE Atine! Dolazi zima biće to jedna reka kojom plivaju go.na, a ne ulica. Deru kožu sa leđa za građevinsku dozvolu, a dinara ne vraćaju u infrastrukturu, nego sve završi u džepovima razno raznih tetaka koje posle šalju pare iz Kanade. Komšije i ja smo se obratili svim mogućim komisijama i institucijama, ali naravno u većini slučajeva ni odgovor nismo dobili. Ovima o kojima pišete su SNS botine i SNS "funkcioneri" kojima asfaltiraju ulice samo zato što mašu zastavama i aplaudiraju na SNS skupovima. Samo da se organizujemo malo bolje dobićete istresenu cisternu iz Veterničkih septičkih jama ispred gradske kuće!
  • Otac

    11.10.2018 09:02
    Eto sad mukice...
    Kao niste navikli....ili ste zaboravili.
    A tek da spomenem vaše glasačko umeće kad se prodate za kobasicu i crvenu...
    Ko ne plati na mostu pltiće na ćupriji...tako to ide...
  • Nervirach

    11.10.2018 08:54
    Bruse, postojali su jendeci. Postojali su i po gradu.
  • /

    11.10.2018 08:00
    /
    a i jendeke je trebalo cistiti da bi imali svrhu
  • Mile

    11.10.2018 07:29
    @Brus Vilis
    Junacino sa filma jendek je normalno imati ispred kuce,a i normalno je imati legalizovan objekat pa se sve nekako uradi..Sto se tice Partizanske ulice i nadvoznjaka u normalnom svetu svi ti inzinjeri bi bili otpusteni,tu je u pitanju nestrucnost....Giga mega POKS fakulteti su bili i ostali glupost....
  • /

    10.10.2018 21:59
    /
    telepske jendeke su zatrpali komunisti kada su napravili kanalizaciju.
    ujedno su podigli i nivo nekih ulica.

    znam samo da nisu toliko dugo kopali kao ovi radikali sto su za kralja
  • Brus Vilis

    10.10.2018 21:27
    Сремац
    Koji si ti kralj samom sebi. Dakle, imamo Veterničane čija kanalizacija ne može da primi svu vodu usled većih padavina, a ti naredjuješ kopanje jendeka? Kako se toga nisu setili ovi u Partizanskoj, tamo kod nadvožnjaka recimo? Ah da, to je ipak grad. Nego, gde nestadoše telepski jendeci? Likovi poput tebe, oni koji pod jedan šešir trpaju celo naselje od 20.000 ljudi su glavni krivci što su žitelji tog naselja glasali za ovog .
  • Marko

    10.10.2018 19:59
    Realno
    U zadnje vreme vidimo da se radi u Veterniki ili kanalizacija ili asfaltiranje ulica. Očekijemo da će se nastaviti još intenzivnije sa radovima da se nadoknadi nedostatak investicija iz prethodnog perioda.
  • Сремац

    10.10.2018 19:34
    ЛАДОЛЕЖИ
    Чини ми се да је неко са Лимана дошао и затрпао вам канале испред ваших кућа,а тек смеће и депоније на које се жалите,мислим да знам ко вам га је довезао са Подбаре...Ало бре људи шта сте ви умислили,да вам неко ваше ђубре чисти испред ваших кућа,или сте тако навикли,па?"Пливају дворишта,па наравно кад нема јендека,ипак сте ви село,требају вам јендеци,које сте затрпали да би паркирали камионе.Лопате,ашове и метле у руке и свако испред своје куће да чисти своје ђубре.
  • Gladius et anus

    10.10.2018 17:50
    Maximus
    Добили сте споменик и толико о томе...
  • Napredan

    10.10.2018 17:39
    Zašto?
    Čemu žalba junaci? Pa vi ste izglasali da vam tako bude...žuta g...a bi vas samo pljačkala, a vaši heroji koji se busaju istim por(i)jeklom kao i vi, misle na vas i puštaju vas da se davite u sopstvenim fekalijama...ako...za njima vam srce kuca, pa nek' vas presvučeni radikal tuca i u mozak kljuca :*
  • LALA

    10.10.2018 17:35
    samo u Smrdiji
    Ali zato se niko nije pozalio na otvaranje spomenika .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna